Pakketje kwam op tijd, de verpakking was alleen stuk (zat een flinke scheur in waar goederen uit kunnen hadden vallen). De aardige postbezorger van het brievenbuspakje had aangebeld met de vraag of ik dit pakket wou accepteren ivm de schade eraan. Ik heb gecheckt of alles compleet was en dit was gelukkig zo, dus ik heb het pakketje geaccepteerd. Het is goed dat de spullen in het pakket correct als 1 geheel waren verpakt in de doos, anders waren er allerlei onderdelen kwijt geraakt.

Nvt

Reactie Xitin Beads:

Dank je wel voor je feedback.
Vervelend om te lezen dat de verpakking tijdens de verzending kapot is gegaan. Jammer genoeg gaan ze niet altijd even zachtzinnig om met poststukken. Mocht je een foto hebben gemaakt van de schade dan zou ik deze graag per mail willen ontvangen. Voor mij is het belangrijk dat alles netjes aan komt en dat het ook heel aan komt. Ik neem bij schade dan ook altijd contact op met de post. Het is ook verstandig dit direct te melden aan de webwinkelier. Ik moet het nu vernemen via de feedback. Nu is alles gelukkig goed gegaan en compleet afgeleverd, maar neem gerust contact op met de webwinkelier in zulke gevallen :-)

Score voor Xitin Beads: 4/5
Zou je dit bedrijf aanbevelen? Ja
Diamond painting