A.Driessen

Goede levering, jammer tot 2x toe te weinig steentjes van 1 kleur en dat weet je niet binnen 3 dagen na levering,
na bestellen kan maar verzendkosten voor 2 zakjes vind ik onacceptabel hoog

snel en goede levering

Reactie Xitin Beads:

Een tekort aan steentjes is vervelend maar komt wel vaker voor. Hier kunnen allerlei oorzaken voor zijn, zoals krappe levering, steentjes die wat slechter zijn en die je er tussenuit haalt, maar ook het tussentijds kwijt raken van steentjes of verkeerd plakken. Vaak heb je dit laatste niet door en zie je het in veel gevallen zelfs niet terug in de diamond painting. Het kan dus zowel aan onze kant als aan de kant van de klant liggen. Dit is vaak niet meer te achterhalen.
Bij Xitin hebben we daarom een regeling voor als je steentjes tekort komt en je diamond painting bij ons vandaan komt. We vragen dan om foto materiaal om te kunnen bepalen wat je nodig had, wat je hebt ontvangen en of we kunnen zien of er ergens verkeerd is geplakt. Als blijkt dat er niet verkeerd is geplakt of als we het niet kunnen ontdekken dan sturen we kosteloos de steentjes toe die je mist. Dus komt de painting bij Xitin vandaan dan neem je contact met ons op ipv ze zelf na te gaan bestellen en voorzie je ons van het benodigde fotomateriaal. Onze steentjes regeling kun je in de diamoand painting sectie op onze website vinden in de F.A.Q. over diamond painting. https://www.xitin.nl/c-3891990/f-a-q-diamond-painting/ Hier vind je de regeling en wat we van jou nodig hebben aan fotomateriaal en informatie.
Ik zag dat er in beide gevallen niet per mail contact met ons is opgenomen over het missen van steentjes. Ik zou aanraden dit wel te doen. Bij iedere levering krijg je van ons een brief waarin een mailadres staat en een visitekaartje met ons mailadres, dit krijg je ook in de verzendbevestiging. Tevens staan de contactgegevens onderin de footer op de website. Kortom, genoeg manieren om contact met ons op te nemen voor je zelf over gaat tot het bestellen van steentjes.
Voor wat betreft de verzendkosten. Het is het minimale bedrag wat wij kwijt zijn aan het verzenden van 1 poststuk tot 20 gram. Daar wordt dus niet alleen een postzegel in berekend maar ook de envelop, overige verpakkingsmaterialen, en alle andere bijkomende kosten zoals af te dragen BTW die niet op de inkoop van een postzegel zit maar die we wel degelijk over onze verzendkosten moet afdragen aan de belastingdienst, waardoor de postzegel voor ons als ondernemer ineens 21% duurder wordt dan de gangbare prijs. Voor zulke kleine bestellingen moeten we al deze kosten wel rekenen anders moeten we er op toe leggen. Of moeten we met minimum bestelbedragen gaan werken en dan is het niet meer mogelijk om kleine bestellingen te doen. Ik denk daarom dat we met 1,65 euro minimale verzendkosten en het mogelijk maken van het doen van hele kleine bestellingen de klant hier goed mee tegemoet komen.

Score voor Xitin Beads: 3.5/5
Zou je dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aap noot mies - Indiaan