Joey Oerlemans

Wij kregen een 10m3 container aangeleverd waar nog behoorlijk wat afval in achtergebleven was door de vorige gebruiker.
We hadden speciaal voor die dag vrij genomen om de container te vullen, hadden dus netjes doorgegeven dat er nog wat in achtergebleven was inclusief foto’s van adres vorige gebruiker (welke nog bij het afval zat)
We kregen als oplossing aangeboden dat ze hem die middag zouden omruilen, maar wij hadden er uiteraard al afval in gegooid daar we daar vrij voor waren.
Nu ruilde ze hem niet meer om want er was al afval bij gegooid.....moeten wij onze vrije dag dan zomaar opgeven om te wachten op een andere container voor we kunnen beginnen aan het ruimen?

Mochten we te weinig ruimte hebben zouden ze kijken wat ze konden betekenen. Ik ben zelf maar 1x extra naar de mileustraat gereden omdat het huis leeg moest. Maar heb totaal geen bericht meer gehad met een tegemoetkoming....

Verder alles netjes geregeld, maar ik vind wel dat er iets terug gedaan mag worden (desnoods korting op een volgende container)

Score voor Zeeland Afval Containers: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Grofvuil 10m3