Met een aantal Zeetours medewerkers heb ik goed contact gehad, maar dat betrof vooral de reis die ik via Zeetours vorig jaar heb geboekt. Dit jaar had ik met veel verschillende mensen via de mail te maken en ik vond dat zij best meer hadden kunnen doen voor mij gezien de prijzen van de cruises
Verbeterpunten of tips voor Zeetours:
het boeken van een vlucht bij een andere maatschappij dan waar zij normaal mee werken, leverde problemen op
Ik merkte dat ik gewoon met Delta/KLM had kunnen vliegen en terug ook, de boot komt in FLL aan maar er is dan mogelijkheid om je in Miami op de luchthaven af te zetten.
Doordat ik vooraf en na afloop nog een paar dagen langer in de VS bleef, moest ik dat zelf maar uitzoeken.
Wat de door Zeetours uitgekozen luchtvaartmaatschappij betreft, United. Ik zou het niet aanraden, voor vijf kilo aan overgewicht betaal je 200 dollar , een extra tas 100 en dat zowel voor de heen als terugreis. Met een cruise die langer duurt en waarbij je bijna een maand weg bent, heb je nu eenmaal wat extra spullen bij je. Bij KLM/Delta betaalde ik op de heenreis 85 euro voor hetzelfde overgewicht en op de terugreis met Malaysia kon ik 32 kg meenemen. Voor zulke dure en lange vluchten lijkt mij dit normaal.
Ik moest dat echter allemaal zelf uitvinden, heb het nog bij Zeetours nagevraagd, maar kreeg geen antwoord op mijn vragen over United, terwijl zij United voor mij hadden geboekt