Goede ervaring maar minder dan vroeger toen het nog “alleen” Zeetours was.
De boeking verliep perfect en het eerste gesprek daarover met Bianca ook!! Omdat ik laat boekte belde ik even met haar over de gang van zaken.
Verbeterpunten of tips voor Zeetours:
Zorgvuldiger zijn! Na de boeking ontving ik per e-mail een bedankbrief met als bijlagen, zo stond er geschreven, de voorwaarden en de factuur. Echter, de factuur was niet bijgevoegd.
Ik belde daarover wederom met een medewerkster. De factuur kreeg ik alsnog toegestuurd, echter de n.a.w.gegevens waren niet helemaal juist. Het ging hier om het huisnummer.
Dat werd aangepast. Echter de juiste aangepaste factuur ontving ik niet. Dus later weer telefonisch gevraagd of ik deze nog mocht ontvangen. Ik ontving vervolgens de juiste factuur met daarbij nog een bijlage over excursies.
Deze bijlage had ook meegestuurd moeten worden volgens uw medewerker.
Op voorhand kreeg ik van een van uw medewerkers het boekingsnummer van de HAL, dat was erg fijn. Ik kon inchecken voor zover al mogelijk.
Het is voor ons de 10e keer dat wij bij u een cruise geboekt hebben, altijd tot tevredenheid.
Graag wil ik nog opmerken dat wij vorige keren prima service hebben ervaren van o.a. Esther den
Ouden.
Conclusie: blijf alert en denk mee met de klant zover mogelijk!!