Tot deze boeking had ik alleen maar lof voor Zeetours. Alle cruises, ca. 20, zijn bij u geboekt. Dit keer ging het allemaal wat minder goed. Daar mijn man kort geleden is overleden wilde ik de musicalcruise samen met mijn schoondochter gaan maken. Zij heeft echter een Nederlandse identiteitskaart en omdat er overal over paspoort werd gesproken wilde ik hier graag duidelijkheid over, om narigheid te voorkomen. Op 4 mei belde ik hierover met Zeetours en kreeg een medewerkster aan de telefoon die me constant in de rede viel en zeer onvriendelijk was. Dat heb ik haar ook verteld. Ze had een Belgisch accent. Omdat ik nog niet tevreden was met de wijze van antwoorden, belde ik maandag 6 mei j.l. nogmaals met u en werd ik wèl fatsoenlijk te woord gestaan. Ik begrijp uw standpunt voor de voorkeur van een paspoort, ook in Europa, als er uitgeweken zou moeten worden, maar waarnaar moet je uitwijken als je niet in Noorwegen (fjorden) terecht kunt. Mij is nu echter verzekerd, dat voor deze reis ook een Nederlandse identiteitskaart is toegestaan.
Helaas hebt u uw boekingssite vernieuwd, wat ik persoonlijk geen vooruitgang vind. Meestal belde ik u voor beschikbaarheid en kon ik de boeking (soms met optie) regelen door per mail het antwoord op de gevraagde gegevens terug te sturen en was alles meteen geregeld.
Dat was nu niet mogelijk en zorgde voor onduidelijkheden. Uiteindelijk is het (hopelijk) goed gekomen, maar ik blijf deze ervaring wel erg jammer vinden.
Worden er geen boekingskosten en bijdrage SGR meer berekend?
Verbeterpunten of tips voor Zeetours:
Meer duidelijkheid over gebruik paspoort/Nederlandse identiteitskaart op uw site. Een vraag hierover bij "Meest gestelde vragen" kan niet worden beantwoord.