Op 3/10 heb ik het volgende aan Zeetours gemaild maar nog geen reactie ontvangen:
Geachte,
Inmiddels hebben we via Zeetours een reis geboekt. Nummer 2637852 .
E.a. naar aanleiding van een bezoek aan de beurs van zaterdag jl. in het Hulskampgebouw.
We zijn daar toen te woord gestaan door een van uw medewerkers, waarop er een offerte is uitgebracht.
Echter in die offerte klopte de afgesproken gegevens niet. Hierop hebben we op 30/09 telefonisch gereageerd en is de offerte bijgesteld. Het schetste onze verbazing dat de toegezegde beurskorting
van €300,- naar €150,- was verlaagd. Daarnaast is ons voorgehouden dat er naast het drankenpakket ook een tweede pakket gekozen kon worden. Hierop hebben we toen gekozen voor een korting op de excursies. Na het beursbezoek gingen we enthousiast naar huis. Groot was de teleurstelling nu blijkt dat we onjuist zijn voorgelicht. Uiteindelijk hebben we besloten toch akkoord te gaan met de bijgestelde offerte omdat we deze reis graag willen maken en de optietijd zou verstrijken. Wat ons dwars zit is dat hetgeen ons op de beurs is voorgehouden niet overeenkomt met de uiteindelijke offerte. In onze beleving past deze onzorgvuldigheid niet binnen het beleid van Zeetours. Het lijkt ons dan ook redelijk dat enige coulance van uw zijde gepast is.
Mvg JH de Neef.
Verbeterpunten of tips voor Zeetours:
De aanbeveling hangt van de verdere afhandeling van het bovenstaande af.