Bestelling en verzending verliepen vlot. Het geleverde product was kwalitatief slecht. De klantendienst zegde zelf dat ze geen ervaring hadden met het aan ons geleverde item. Het was een totaalpakket met ledstrip en sturing. Duits materiaal gemixt met chinese brol. Klemmen onbruikbaar waardoor de ledstrip niet brandde. Natuurlijk op voorhand betaald en Zelektro doet alsof hun neus bloedt. Ik kon fluiten naar mijn geld. Nooit meer werk ik met deze firma. Als je iets koopt mag je toch verwachten dat het kan gebruikt worden. Internetfirma die alleen uit is op geldgewin…..
Reactie Zelektro:
Dag Patrick,
Nadat we je retour ontvingen hebben onze technische specialisten je product bekeken.
Zoals we aangaven in onze e-mail conversatie konden we de ledstrip niet volledig testen omdat je niet alle onderdelen kon terugsturen. Hierdoor hebben we het product ook niet kunnen accepteren voor retrour.
Onze technische specialisten hebben de ledstrip wel in de connector kunnen bevestigen.
We gaven ook mee dat het belangrijk is om de ledstrip op de voorziene kniplijn af te knippen.
Zoals je kan nalezen in onze garantievoorwaarden op onze webshop betalen we garantiegevallen nooit terug. We ruilen deze steeds om. Bij het plaatsen van je order heb je onze algemene voorwaarden geaccepteerd en ging je hiermee akkoord.
Aarzel niet om ons te contacteren met bijkomende vragen. Dat kan via klantenservice@zelektro.be.