Betrouwbaarheid
Kennis
Website
Presentatie

A. van den Bosch

Het is erg goedkoop, en de bezichtigingen zelf doen hebben we als positief ervaren. De hulp van de makelaar vonden wij echter zeer matig.

Erg vriendelijk aan de telefoon, lage kosten.

Het opmaken van het verkoopcontract duurde erg lang. Verder hadden wij het idee dat zelfverkopen.nl de hele financiële afwikkeling zou doen, maar dit blijft beperkt tot het opstellen van het verkoopcontract en de rest van de afwikkeling moet je zelf regelen en hier wordt je ook heel beperkt in geholpen. Gelukkig hadden wij te maken met een aankoopmakelaar die dit op zich wilde nemen waardoor dit toch nog goed kwam. Verder is het tijdens de onderhandelingen voorgekomen dat een makelaar van zelfverkopen.nl aan de potentiele koper heeft gevraagd of ze ook niet tot een "X"-bedrag wilde gaan, terwijl dit helemaal niet in de buurt lag van het bedrag dat wij in ons hoofd hadden, dit vonden wij ronduit bijzonder.

Reactie Zelfverkopen.nl:

Beste A. van den Bosch, wat jammer dat je teleurgesteld bent in onze dienstverlening. Bij het opmaken van de koopakte zijn we helaas afhankelijk van aangeleverde informatie van meerdere partijen. Dan kan het soms iets langer duren. We doen echter ons uiterste best om een koopakte zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vijf dagen bij de klant aan te leveren. De verdere financiële afwikkeling van een koop behoort inderdaad niet tot de opdracht. Dat ligt bij de notaris en de bank. Bij problemen adviseren en ondersteunen we hier uiteraard wel in, voor zover dat in onze macht ligt. We wensen je uiteraard veel geluk met de verkoop van je woning.

Score voor Zelfverkopen.nl: 2/5
Bedrijf aanbevelen Nee