Betrouwbaarheid
Bereikbaarheid
Kennis
Website
Presentatie

Voor de verkoop van onze woning hebben wij gebruik gemaakt van Zelfverkopen.nl. Een belangrjike overweging voor ons was dat we de presentatie van onze woning zelf in de hand wilden houden.

Zelfverkopen is goedkoop ten opzichte van een reguliere makelaar. Je houdt controle over de presentatie van je woning.
Over het algemeen konden we op een snelle reactie rekenen.

Het gebruik van de dropbox kende in ons geval een storing. Erg vervelend, aangezien de kopers de koopakte nodig hadden voor hun afspraak bij de een adviseur. Beter lijkt het ons om officiele documenten (koopakte en dergelijke) op een andere manier te delen met de betrokkenen. Verder had Zelfverkopen naar ons idee de neiging om iets te snel te adviseren akkoord te gaan met het eerste bod wat we kregen op onze woning. Mij bekroop af en toe het gevoel dat er net iets te weinig motivatie was om de belangen van ons te behartigen, en om te ondersteunen bij het krijgen van een goede prijs voor de woning.

Reactie Zelfverkopen.nl:

Hartelijk dank voor je beoordeling en feedback! Wat jammer dat jullie ervaring tijdens de ondehandelingen niet optimaal is geweest. Onze medewerkers doen hun uiterste best om de beste prijs voor de woning te realiseren. Jullie wens staat hierbij voorop en wij adviseren met de ruime ervaring die we hebben. Hoe ver kan je gaan? Wanneer frustreer je een onderhandeling? Wat wil de klant? Wat is een reële marktwaarde? En hoe groot is het risico dat een koper afhaakt. Het is daarbij uiteraard nooit onze intentie om de indruk te wekken niet de beste prijs te willen realiseren. In tegendeel. Juist dáár halen we onze voldoening uit.

Score voor Zelfverkopen.nl: 4/5
Bedrijf aanbevelen Ja