D De Gans

Woensdagmiddagen besteld nu nog niet binnen heb wel mail gehad dat verzonden is maar we blijven wachten tuin moet Woensdag worden opgeleverd dus is best frustrerend

Reactie Zink en Koper:

Beste D. de Gans,

We hebben uw review gelezen en schrikken hiervan! Wat ontzettend vervelend dat het pakket nog niet geleverd is! Wij hebben dit pakket 19-05-2022 meegegeven aan onze vervoerder XXL pakket en waren in de veronderstelling dat dit 20-5-2022 bezorgd zou worden. Normaal gesproken neemt de vervoerder contact met ons op als een pakket niet geleverd kan worden, zodat wij onze klanten op de hoogte kunnen stellen. Wij hebben niets gehoord, dus wisten dit ook niet. U had ons gerust kunnen bellen, want dit is absoluut niet onze gang van zaken!

Ik heb meteen contact opgenomen met de vervoerder om te vragen wat er aan de hand is. Blijkbaar zijn ze 20-5-2022 bij u geweest om te leveren, maar was er niemand aanwezig. Ze sturen u een email met de live track and trace, heeft u deze niet ontvangen? Het pakket is weer meegenomen naar het depot. Ze komen vandaag nogmaals langs om het pakket af te leveren.
ZINKenKOPER.nl
Janine

Score voor Zink en Koper: 1/5
Beveelt u dit bedrijf aan Ja
Woonplaats Everdingen
Land Nederland