Zinka.nl

Ik heb 10 liter HK-lazuur in de kleur kastanje gekocht en 5 liter UV Long life, ook in de kleur kastanje samen voor € 253,- . Op de website stond deze kleur afgebeeld als een mooie bruine kleur, maar toen ik het blik opende bleek de kleur meer oranje dan bruin, dus hebben we het op 1 plank kastanjehout geprobeerd met twee lagen, maar de oranje kleur bleef overheersen. Toen ik Zinka aansprak en om vergoeding vroeg kwam men met argumenten als het blik is aangebroken, u had een proef opzet moeten maken, het hangt van de soort hout af en hoe u het aanbrengt en de laagdikte. Terwijl er In de algemene voorwaarden staat: "Als de ondernemer gebruik maakt van afbeeldingen, zijn deze een waarheidsgetrouwe weergave van de aangeboden producten, diensten en / of digitale inhoud"

vlotte en duidelijke communicatie via email

Reactie Zinka.nl:

Heel vervelend dat de kleur niet naar verwachting is. Het weergeven van kleuren op site is erg lastig.
De kleuren die worden weergegeven op de afbeelding zijn een indicatie maar voor het uiteindelijke resultaat zijn vele andere factoren bepalend zoals de houtsoort, laagdikte, lichtinval en manier van aanbrengen.
Om deze reden hebben wij ook 100 ml proefverpakkingen beschikbaar zodat van te voren altijd een proef opgezet kan worden.

Score voor Zinka.nl: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee