Zinka.nl

Ralf Senden

Voor de aanbouw hebben we gekozen voor houten gevelbekleding. Via kennissen zijn we in aanraking gekomen met Remmers omdat zij zeer tevreden waren over de Induline GW-310 als lazuur. Deze lazuur verft heel fijn en eenvoudig. De GW-310 is gitzwart en omdat wij op zoek waren naar RAL9005, zijn we in contact gekomen met Aulien, werkzaam bij Zinka.nl. Zij vertelde via de telefoon zeer duidelijk de verschillen tussen HK lazuur en Aqua HK lazuur en stuurde via de email extra informatie toe. Omdat de RAL9005 Aqua HK lazuur moet matchen met de kunststof kozijnen, heb ik een pot verf van 0,75 liter besteld om te kijken of de kleur overeenkomt met de kunststof kozijnen. Bij ontvangst bleek ik de verkeerde kleur te hebben ontvangen. Waarschijnlijk miscommunicatie aan de telefoon. Toen besloten om te wachten met het aanvragen van een retouretiket omdat ik bij een andere webshop ook een RAL9005 pot besteld had. Op dat moment was de Aqua HK lazuur nog niet verkrijgbaar in een pot van 0,75 liter en was ik genoodzaakt om een pot van 2,5 liter te bestellen. Dit vond ik een beetje teveel geld voor een proefmonster. Na enkele dagen kreeg ik een melding dat ik een nieuw pakketje ging ontvangen. Hiervan was ik niet op de hoogte, maar na telefonisch contact, bleek dit de juiste RAL9005 te zijn. Deze is vanaf heden ook verkrijgbaar in 0,75 liter. Bij Zinka waren ze zo blij dat ze ons meteen konden helpen, dat ze de pot meteen verstuurd hebben, zonder de klant te informeren. Bij het openen van het pakket begon ik te glunderen, want ik had niet verwacht dat de kleur alsnog en zo snel al bezorgd zou worden. Overal gezien, kan ik alleen maar super tevreden terugkijken op mijn ervaring met Zinka. Wanneer de Aqua HK lazuur in RAL9005 matched met de kunststof kozijnen, dan ga ik zeker weten de lazuur bij Zinka.nl bestellen.

Prachtig product, zeer vlotte communicatie en verzending

Score voor Zinka.nl: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja