Het uiteindelijke resultaat voldeed helaas niet aan onze wensen. De eigenaar van het bedrijf wilde ons wel een taart sturen ter compensatie, maar verder niets. Dit terwijl hij zelf het ontwerp andersom had afgebeeld...
Op geen enkele manier dacht hij mee aan een goede oplossing. We voelden ons machteloos en in de steek gelaten.
Reactie Zintuig.nl:
Wat jammer dat u ons contact op deze manier verwoord.
Het betreft een opdruk op een lippenbalsem-stick die wij van onder naar boven in plaats van boven naar onder hebben geplaatst.
Onze studio heeft uw artwork kosteloos nagemaakt, er zijn meerdere voorbeelden gestuurd, u bent betrokken geweest bij het ontwerp proces en de drukproef is door u akkoord bevonden.
De drukpositie zoals wij hem hebben gedrukt is door u goedgekeurd.
De drukpositie zoals gedrukt is, is de meest gebruikelijke.
Na levering spraken wij elkaar en opende u het gesprek met " ik heb een vergissing gemaakt door de drukproef goed te keuren, ik vind het toch niet mooi ".
Helaas kunnen wij het drukwerk, welke wij in uw opdracht en met uw goedvinden hebben gemaakt niet zomaar vervangen omdat u het achteraf niet mooi vind.
.Als dat kon zouden we het uiteraard doen.
Ter compensatie heb ik u toch nog korting bij een vervolg bestelling of iets lekkers voor op uw kantoor aangeboden.
Uiteraard ben ik beschikbaar voor een vervolg gesprek.
Steph weigert