1916 beoordelingen

Visser

Een paar maal contact gehad met focal-point van zonneplan, veelal mail. maar ook telefonisch.
de uiteindelijke offerte, kwam ook met de financiele payback time,7 jaar, met uiteraard aannames etc.
had het prettig gevonden als er in ieder geval melding was gemaakt van het feit dat de salderingsregeling in 2017, danwel 2020 op losse schroeven staat, gewijzigd kan worden.
verder zou de uitleg mbt. de meters, slim of ferraris etc. wat meer uitgebreid kunnen zijn.

ontwerp en groepering gebeurd op basis van google earth of gelijkwaardige sateliet info.
in ons geval leidde dat tot de situatie dat uiteindelijk 2 van de geplande panelen niet op het dak pasten.
aangezien er sprake was van twee locaties, 8 en 10 panelen op twee daken, maakte ik me zorgen over de kabelloop.
op mijn suggestie of het verstandig was om eea. eerst te bekijken, was dat zeker niet nodig verzekerde men.
voor een groot gedeelte van de technische installatie ging dit idd. boven verwachting, op een ander aspect liep men toch tegen een probleem aan, hetgeen uiteindelijk resulteerde in graafwerk en reconstructie.
jammer dat dit toch een verrassing moest zijn, met kosten aan deze zijde.

monteurs uiterst capabel en effectief, met oog voor veiligheid.

ook aanmelding en configuratie, internet access ging soepel, zelfde dag notabene,
toen paneelconfiguratie niet correct bleek, was ook dit, op dezelde installatie, via e-mail contact, snel geregeld.
overall een goede ervaring, met aan de initiatie-zijde, leerpunten en en slechts complimenten voor installatie/uitvoering.

installatie
nazorg

offerte info
achtergrond info

Score voor Zonneplan.nl: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Afgenomen dienst: Zonnepaneel installatie (18 stuks) + omvormer