Fijn en helder bedrijf waar je geen nummer bent maar waar ze al je gegevens heel overzichtelijk en snel bij de hand hebben. Vragen worden helder beantwoord of spoedig terug gebeld. De afspraken zijn vooraf heel helder op papier gezet en de installatie werd keurig netjes gedaan, ondanks de onontkoombare overlast uiteraard. Dit zal afhankelijk zijn van welke installateur er gekozen wordt, maar bij ons was het super in orde. Zelfs de modem kreeg nog een andere plek omdat we dat graag wilden. De installatie werkt naar behoren, geen problemen en een mooie opbrengst, boven verwachting.
Alle informatie in de offert is heel overzichtelijk vermeld en wordt duidelijk toegelicht door de medewerker. Vantevoren is precies duidelijk wat er in huis gaat gebeuren en de prognose van de opbrengst is compleet.
Vooral de snelheid van het beantwoorden van vragen na de installatie en de 'nazorg' is goed op orde.
De verkoper zat duidelijk op zijn bonus te wachten helaas want deze beloofde een levertijd drie later nooit waar te maken bleek gezien de agenda van de installateur. Dit leverde een flinke vertraging op en gaf weinig blijk van vertrouwen. Gelukkig is dit redelijk gecompenseerd, maar het blijft wel slordig.