1916 beoordelingen

Op het eerste gezicht een bijzonder efficiënte werkwijze, maar dit geldt vooral voor Zonneplan zelf, want de voorbereiding is zwaar onder de maat.
De situatie aan huis wordt vooraf niet bekeken.
Gevolg is dat de mannen van het installatiebedrijf moeten improviseren.
Ik had aangegeven dat toegang tot mijn dak via het dakterras van de buren niet mogelijk was. Geen probleem voor Zonneplan, maar de monteurs moesten alsnog via die route en lieten een emmer met kapotte dakpannen bij de buren achter.
De aansluiting van de omvormer aan de meterkast gaat minder makkelijk dan gedacht. Er was geen electricien bij het team, dus ik moet een tweede dag vrij nemen om dit te laten aansluiten.
Meerdere dakpannen zijn bij de installatie beschadigd. Je moet als klant alles zelf regelen om het probleem op te lossen, afspraken worden er doorgedrukt 'omdat het team dan bij u in de buurt is'.
Een goede voorbereiding is het halve werk. Als klant zit je met de ellende omdat Zonneplan alles plant op basis van foto's.
Geen aanrader.
De panelen zijn nog niet aangesloten, dus over de werking ervan heb ik nog geen oordeel.

Snelle offerte

Waardeloze voorbereiding leidt tot ellende bij de klant. Nu na een week nog een beschadigd dak en geen werkende panelen.

Score voor Zonneplan.nl: 1.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Afgenomen dienst: Zonnepanelen