1916 beoordelingen

Ik ben erg tevreden over zonneplan. Ze hebben het aanschaffen van zonnepanelen erg makkelijk en leuk weten te maken. Alles ging soepel, behalve het contact met het installatiebedrijf. Nadat de lening met het SVn rond was kreeg ik te horen dat er binnen twee weken een afspraak gepland zou worden. Ik had liever gezien dat dit eerder in gang gezet was.

De eerste poging om de zonnepanelen te plaatsen was mislukt omdat het te warm was en de installateurs wat later zouden komen (rond 11:00, ze waren er om 14:30). Het installatiebedrijf zou zo spoedig mogelijk een nieuwe afspraak met mij maken, maar na een dag heb ik zelf maar gebeld voor een afspraak en duurde het nog drie weken voordat ze opnieuw langs konden komen.

Zonneplan heeft mij hier heel goed mee geholpen door actief om mijn feedback te vragen en door de gemiste opbrengsten van de zonnepanelen door de vertraagde plaatsing te vergoeden. Erg netjes opgelost!

Het contact met Herman Brouwer liep altijd soepel, hij is een topper!

De communicatie met zonneplan is echt uitstekend. Ik heb zelden bedrijven meegemaakt die zo helder communiceren!

Het is lastig om het proces van de installatiebedrijven te beïnvloeden, maar dit proces is wel het grootste struikelpunt.

Score voor Zonneplan.nl: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Afgenomen dienst: 8 zonnepanelen