1916 beoordelingen

Y. Bosma

Naar aanleiding van een advertentie had ik per telefoon gevraagt naar een offerte waarbij ik uitgebreid werd geinformeerd door Guido. Na een vrije vlotte levering van de offerte waarbij Zonneplan vooraf de ligging van de woning hadden bekeken. De offerte nog eens besproken en ook de eventuele problemen: afvoerpijp van de wasdroger en een dakraam. Dakraam was reeds door mij verwijderd en de afvoerpijp zou ook vooraf verwijderd worden. Gelijk is ook een definitieve afspraak gemaakt voor het plaatsen van de panelen.

Vlotte afhandeling van de prijsopgave en het snelle inplannen van het plaatsen van de panelen.
Wat zeker ook een sterk punt was de groep (4 personen) die de panelen hadden geplaatst: snel. vakkundig en zonder problemen.

ER was enige onduidelijkheid over het installeren en activeren van de monitor-app. De installatiegroep had aangegeven dat Zonneplan dat verdre zou regelen. Na een paar dagen toch zelf maar gebeld en toen kreeg ik de indruk dat degene die het hadden geinstalleerd mij hadden moeten informeren. Was verder wel weer snel opgelost.

Score voor Zonneplan.nl: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Afgenomen dienst: 21-11-2017