De folder en offerte waren duidelijk en de installatie van de omvormer werd goed uitgevoerd. Bij het plaatsen van de zonnepanelen ging het in eerste instantie niet helemaal goed maar na interventie van mij met degene die de leiding had werd het alsnog naar tevredenheid opgelost. De omvormer werkte direct goed en er hebben zich geen storingen voorgedaan. Inmiddels is er een jaar verstreken en de opbrengst klopt met hetgeen in de folder stond. Wij kregen een bedrag van 600 euro terug van onze energieleverancier voor 11 maanden opwekken van stroom met de zonnepanelen. De teruggave van BTW werd helemaal door Zonneplan geregeld en we kregen dit vrij snel op onze rekening gestort.
Duidelijke folder en offerte, geen valse verwachtingen gewekt en prima installatie. Heldere app.
Het toezicht op de installatie van de zonnepanelen op het dak zou beter kunnen. Ik heb zelf de installatie nauwlettend in de gaten gehouden en kon daardoor ingrijpen toen ik zag dat het niet helemaal goed ging,
Reactie Zonneplan.nl:
Wauw, wat een mooie woorden. Bedankt voor het delen van je ervaring, dat waarderen weš