1916 beoordelingen

Vd Haar

Zeer negatieve ervaring.
Na maanden wachten zouden de zonnepanelen geplaatst worden tussen 10 en 12.15. Om 12.45 was er nog niemand, dus gebeld. Ze liepen uit en verwachtten rond 13.45 er te zijn. Bij aankomst bleken ze de verkeerde materialen bij zich te hebben!
Er wordt die middag slechts 1 kabeltje getrokken, voor de rest moeten we wachten op een nieuwe afspraak.
Na wat heen en weer gebel komen ze anderhalve week later; 8 uur starten en het zou ongeveer 2 uurtjes duren zeiden de monteurs die de eerste keer kwamen.
Vandaag komen ze tegen half negen(i.p.v. om 8 uur) en de elektricien ontbreekt. Hiervoor moesten we weer gaan bellen. Deze blijkt toch niet om 8 uur te komen, maar tussen 10 en 12.
Pas rond half 1 zijn de panelen geplaatst (andere monteurs dan vorige week, alles moest weer doorgenomen worden en intussen tikt de tijd door). Tegen de tijd dat ze bijna klaar zijn, is de elektricien ook net gearriveerd.
We hebben 3x moeten vragen of de muziek zachter kon. De 4e keer gezegd dat de radio uit moest.
Kortom, het heeft ons eerst ruim een halve werkdag gekost, omdat ze zouden komen en pas heel laat kwamen en toen niets konden plaatsen en vandaag heel veel tijd meer dan vooraf gezegd.

Niet ontdekt

Communicatie kan op veel punten verbeterd worden.

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor uw feedback. De installatie is inderdaad niet soepel verlopen en daarvoor onze excuses.
Inmiddels hebben wij goed contact gehad en is ook alles naar tevredenheid afgesloten. Mochten er in de toekomst nog vragen zijn, dan horen wij het natuurlijk graag.

Score voor Zonneplan.nl: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Afgenomen dienst: Zonnepanelen