Na 12 jaar geleden via Vereniging Eigen Huis mijn eerste panelen te hebben gekocht wilde ik graag vernieuwen ivm aankoop warmtepomp. Onze oude panelen zijn door Zonneplan tegen een alleszins faire vergoeding verwijderd en hebben nu een tweede leven bij vrienden van ons. Nieuw plan met minder panelen dan voorheen maar met een beduidend hogere opbrengst in goed overleg door Zonneplan gemaakt. Groot pluspunt is de zeer goede communicatie en betaling van het project na oplevering. De monteurs werkten met inachtneming van alle gewenste en verplichte veiligheidsmaatregelen. Het team verdient een welgemeend Chapeau van ons. Uitleg van de App en het benadrukken dat wij altijd met eventuele vragen bij Zonneplan welkom zijn is zeer lovenswaardig. Eind maart gaan wij ook energie afnemen van Zonneplan en eventueel een accu. Opbrengst van de panelen is boven verwachting. Kortom wij zijn meer dan tevreden over dit bedrijf en zijn competente medewerkers.
Competente medewerkers in alle geledingen.
Niets. Proberen dit hoge niveau te handhaven in de toekomst.
Reactie Zonneplan.nl:
Bedankt voor je mooie review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service, de communicatie en de opbrengst van de nieuwe panelen. We kijken ernaar uit om je binnenkort ook als energieklant te verwelkomen!