Een thuis batterij van 20kwh besteld en de stappen doorlopen die gedaan moeten worden. Alle signalen stonden op groen! Hartstikke fijn.
Op de dag van de installatie bleek de beoogde locatie niet helemaal te voldoen aan de voorwaarden. Nu kan dit gebeuren. Hierna gewacht op een reactie vanuit Zonneplan maar deze niet gekregen, hier moest ik meerdere malen zelf achteraan. Een andere plek zou een mogelijkheid kunnen zijn maar daarvoor moesten een water- en afvoerleiding verplaatst worden. Als ik dit zelf zou uitvoeren kreeg ik een 100% installatie garantie. Nou u raad het al.. de installatie ging na de aanpassing ook niet door. Ineens kon het kabeltraject niet meer geplaatst worden en moesten er opnieuw allerlei voorbereidingen door mij als klant gedaan en betaald worden! Je zou verwachten dat Zonneplan zich enigszins coulant zou opstellen door de eerdere ervaring en hier ook in mee zou denken en handelen maar nee.. dit moest opnieuw door mij gedaan worden op eigen kostenā¦Ongelofelijk slechte service, zelf continue erachter moeten bellen en verkeerde informatie.. 100% installatie garantie wat niks waard bleek en daarna zelfs nog een coulante oplossing voorgesteld wat zo werd afgeserveerd. Denk goed na over het laten installeren bij dit bedrijf!
Weinig
Zelf de klant benaderen
Geen leugens vertellen
Meedenken met de klant
Coulant zijn als je zelf continue fouten maakt
Etc.
Reactie Zonneplan.nl:
Beste,
Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat ontzettend vervelend om te horen dat het proces rondom de installatie zo moeizaam is verlopen en dat u geen passende ondersteuning heeft ervaren. Wij begrijpen dat dit voor veel frustratie heeft gezorgd, zeker gezien de extra kosten en inspanningen die van uw kant zijn gevraagd. Uw feedback nemen we serieus en inmiddels hebben we contact gehad. We hopen het samen positief te kunnen afronden.