Ben positief over de deskundige, zorgvuldige, objectieve, vriendelijke wijze waarop de bemiddeling heeft plaats gevonden.
Ben wel wat verrast door het voortijdig einde. Er moet nog behoorlijk wat geregeld worden, het gesprek met advocaat en notaris moet nog plaatsvinden, hypotheek is nog niet afgerond, service diensten (belastingsaangifte, testament e.d.) nog niet afgenomen.
Vind de prijs / prestatieverhouding mager. De kosten staan in mijn gevoel niet in verhouding met de geleverde dienst. Waar de kosten in zitten is niet transparant. Had graag wat maatwerk gewild.
We hebben binnen 1 jaar 3 financieel adviseurs gehad. De kosten van de taxatie waren bovengemiddeld en maakte de beloofde voordelig tarief niet waar.
Het document beheer en de procesbegeleiding kan efficiënter. Het voelt steeds van de ene stap naar de andere stap terwijl soms ook de volgende stappen al voorbereid kunnen worden.