Ondertussen gebruiken we de handzeep al ruim 2 jaar, beide geuren ( groene thee en kokos) hebben we in gebruik voor in de keuken en badkamer. De pompjes zien er ook heel gaaf uit en past in elk interieur. Uit elke pompje komt er een mooie stevige rijke schuim eruit, nooit eerder gehad bij andere merken. Het droog je handen niet zo uit na het wassen. Een minpuntje is bij de eerste -en tweede serie zeeppompjes vertonen een defect, na het indrukken kwam het pompje niet meer omhoog. Eerlijk is eerlijk, ze hebben bij ZO het netjes en snel opgelost door nieuwe zeeppompjes te versturen. Ook de service zijn we heel erg over te spreken. Top bedrijf en we zijn een blijvertješ
Ook de hele serie schoonmaak sprays zijn we ook erg over te spreken. Het ruikt subtiel, maakt goed schoon en laat geen waas achter. Ook de bijpassende schoonmaakdoekjes zien er leuk uit. Wat wil je nog meer?