Sinds anderhalf jaar ben ik volledig overgestapt op de producten van Zo. Wij zijn veganist en zeer begaan met het milieu, maar willen ook niet al te veel betalen en niet heel veel extra werk hebben. Toen heb ik Zo ontdekt en vanaf die tijd is ons leven veel makkelijker, milieu vriendelijker en frisser geworden. Het huis wordt ermee schoongemaakt, we wassen er de spullen mee af die niet in de vaatwasser kunnen en de handen worden ermee gewassen. De producten worden snel en netjes afgeleverd in kartonnen dozen. Er komt geen plastic aan te pas. In diezelfde dozen kun je weer de lege verpakkingen terugsturen voor hergebruik. Fantastisch! Als ons huis is schoongemaakt met Zo, ruikt het heerlijk! Als we bezoek krijgen en ik de wc weer even heb schoongemaakt, krijg ik vaak een opmerking dat de wc zo lekker ruikt. Alles glimt je ook tegemoet en dat voelt zo fijn. HET IS WEINIG WERK MET GROOT RESULTAAT EN DAT IS WAAR JE VOOR GAAT.