Hele slechte ervaring, raad het iedereen af! Wat een service, geen dus! Totaal niet voor een verbouwing van bijna €25.000.00. Mag toch wel garantie ontvangen! Wij hebben 19 April t/m 22 April onze badkamer laten verbouwen. Bij weg gaan werknemers trok het toilet niet door en lekte de kraan van de wastafel in ons badkamer kastje.😪 Gelukkig op tijd ontdekt en zelf verholpen. Ook gelijk vermeld. Ook de douche stoel zat niet goed vast en kwamen de schroeven er uit. Verwarming hing niet waterpas etc etc... Heel veel mails en telefoontjes gedaan maar werd van het kastje naar de muur gestuurd. Uit eindelijk zijn ze pas 27 sept geweest voor het oplossen van alle problemen. Maar ook nu weer, problemen! Verwarming kunnen ze wel waterpas hangen maar krijgen wij gaten in de muur platen, weet je wat die platen kosten dus dat willen wij niet maar..... Ook zitten we nog steeds met een toilet waarbij de stortbak zich niet iedere keer vult, lekker als je net je behoefte heb gedaan. Eerst 3x drukken en wachten tot de stortbak gevuld is en dan kan het. Heb hier een mail op gestuurd maar krijg als reactie dat ze niet meer komen en er niets meer aan gaan doen. Ben echt zo boos en teleurgesteld, vind het echt niet normaal. Heb na de op levering een compensatie gevraagd voor de mankementen gelijk na oplevering + op de factuur stond dat ze er met 2 werknemers 6 dgn nodig hadden maar ze zijn 4 dgn geweest. Op de factuur stond een berekening voor de werknemers van 6dgn. Wij hebben hier voor uiteindelijk na vele mails en telefoontjes een compensatie gekregen. En nu zeggen ze je heb toch al compensatie gekregen wij komen niet meer. WAAR BLIJF ONZE GARANTIE? Jullie komen niet over de brug dus ben er nu werk van aan het maken met de rechtsbijstand verzekering. Ben er helemaal klaar mee! Het heeft ons al zoveel energie, tijd gekost aan mails telefoontjes etc. Ook kan ik geen review meer geven op Facebook jullie hebben mij gewoon geblokkeerd. Nogmaals ben er klaar mee, en raad het een ieder af om met zwaluw confort iets af te sluiten.