Het betreft een complete verbouwing van de badkamer. Deze is gestart op 15 augustus. Na een verbouwing van 5 werkdagen was op vrijdag de douchewand niet goed want hij kon niet aan elkaar verbonden worden. We konden niet goed douchen want de deur sloot niet af. Vervelend, maar er zou de maandag erna in de ochtend gelijk een goede geplaatst worden. Na herhaaldelijk contact te hebben gezocht met Zwaluw, kwam aan het eind van de ochtend een telefoontje dat er een complete nieuwe douchewand zou moeten worden besteld. Op 9 September zou deze worden geplaatst, maar wat blijkt, het was niet de goede maat en moest opnieuw worden besteld. Vrijdag 14 Oktober zou de nieuwe douchewand worden geplaatst, maar om 8.00 uur in de ochtend kregen we een telefoontje , dat de monteur ziek was en niet kon komen. Ik zou worden gebeld voor wederom een nieuwe afspraak. Na drie dagen zelf proberen contact te leggen werd er een nieuwe afspraak gepland op 8 November voor het plaatsen van eindelijk een goede douchewand. Op maandagmiddag 7 november kwam er om 15.30 uur een mailtje dat de afspraak voor 8 November niet door kon gaan omdat er een fout was gemaakt en dat de douchewand voor andere klant was gebruikt. Ze kwamen er pas zo laat achter omdat ze de spullen voor ons moesten klaarzetten voor de andere achtend. Excuses, maar het is nu na een traject van 3 maanden nog steeds niet gelukt om ons een veilige en complete badkamer te leveren. Van alle reclames op sociale media en televisie geloof ik nu helemaal niets meer. Wat een blamage. We moeten nu weer wachten tot een volgende montage, terwijl we nog geen volledig gebruik kunnen maken van onze reeds betaalde badkamer. Schandalig dat dit zo lang moet duren terwijl we zelf steeds gaan communiceren met Zwaluw om dat er soms weken communicatie stilte is vanuit Zwaluw. Dit wordt dus de vierde en laatste kans, van alle gedane beloftes en toezeggingen is tot op heden helemaal niets nagekomen!