Ga niet met dit bedrijf in zee,achteraf zijn ze niet thuis om klachten te behandelen, 0 service ,als je betaald heb zijn ze ineens niet meer zo aardig.
En krijg je geen gehoor,na drie maanden gele vlekken in de douche vloer.
Maak maar schoon met chloor was het antwoord.
Schandalig. Wel 16000 euro betaald. Nul garantie
Reactie Zwaluw Comfortsanitair:
Beste,
We vinden het zeer spijtig om te horen dat u ontevreden bent met onze service en dat u problemen heeft ondervonden met betrekking tot uw douchevloer. Onze oprechte excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.
We nemen uw feedback zeer serieus en we willen graag de kans krijgen om dit recht te zetten. Helaas hebben we geen informatie over uw specifieke situatie, maar we willen graag de gelegenheid krijgen om uw klacht te onderzoeken en een passende oplossing te vinden.
We verzekeren u dat klanttevredenheid onze hoogste prioriteit heeft en we willen er alles aan doen om u tevreden te stellen. We willen u vragen om contact met ons op te nemen, zodat we uw klacht kunnen bespreken en samen kunnen werken aan een bevredigende oplossing. We zijn bereikbaar op 0800-0900 962 en info@veiligdouchen.nl
Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ondervonden. We hopen dat we de kans krijgen om uw vertrouwen terug te winnen en uw problemen naar tevredenheid op te lossen.
Zwaluw Comfortsanitair