W. de Brouwer

Ik heb een vijftal producten besteld, waarvan er 3 geleverd zijn, zonder dat ik een bericht heb ontvangen dat bepaald artikelen even niet voorradig zijn (dat kan en mag). Nu levert men 3 delen wel en de andere 2 niet. Van mij had men mogen wachten totdat alles er was en het dan in een keer samen te bezorgen.

snel maar helaas incompleet.

Bel of mail met de klant en vraag of het eventueel later maar wel compleet mag worden geleverd. Scheelt het bedrijf bezorgkosten en beter voor het milieu en dit maakt bij bepaalde artikelen weinig uit. Een vraag op elk bestelformulier over de snelheid van leveren, kan hierbij bijdragen, bv binnen 24 uur, aantal 2,3,4 tec. dagen of week(en).
Als een bestelling incompleet is, overleg dan even met de klant per telefoon of E-mail of het eventueel later en wél compleet kan.

Reactie Zwembadenwebshop.nl:

Goedemiddag meneer/mevrouw de Brouwer,
Zojuist lees ik de feedback inzake de bestelling. Bedankt hiervoor!
De reden dat de bestelling in twee delen is verzonden is omdat de bestelde stelen niet door PostNL geleverd kunnen worden.
Vandaar dat we deze met een andere transporteur hebben verzonden, welke bundels verzend. Het andere pakket kon wel met Post.nl mee.
Hierdoor kwam het dus dat er twee verschillende zendingen bij u geleverd zijn.
Ik zal de feedback meegeven, dat we voortaan de klant hierover kunnen informeren.
Mvg Bernice
ZwembadenWebshop.nl

Score voor Zwembadenwebshop.nl: 3.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja