Van de week mij amg c43 opgehaald. Dit was in no time geregeld. Leuke amicale gasten. Houden van een dolletje en hebben passie voor deze mooie dikke wagens.
J.A. Sol
Professioneel bedrijf met hele leuke en aardige medewerkers die op een vriendschappelijke wijze heel goed contact houden met de klant. Ze denken met je mee en helpen zelfs een goede deal met een...Professioneel bedrijf met hele leuke en aardige medewerkers die op een vriendschappelijke wijze heel goed contact houden met de klant. Ze denken met je mee en helpen zelfs een goede deal met een autodealer te maken. Ze blijven tot het eind toe heel goed contact houden en zelfs na alles kan je met vragen bij hun terecht. Super bedankt voor alles en voor het leuke contact
A Gök
Goede en snelle service klant vriendelijk goed bereikbaar echt top!!!
Faisal
Top
M Espinar Dominguez
Zeer uitstekend
VA Pappers / MotionWise BV
Fantastische en snelle service! Auto was binnen 2 dagen geregeld.
M.N. Antonia
Heel deskundig en duidelijk
N.M. Bah
0800autolease bevalt me goed. Ze zijn klant vriendelijk. Ze zijn goed gemotiveerd, opzoek naar oplossingen denken goed mee. Je merk dat hun klanten op eerste plaats komen.