Duidelijke communicatie over kosten, reparatie mogelijkheden en benodigde tijd. Dat is erg fijn! Horloge in topconditie terug gekregen, werd bij het ophalen ook nog netjes afgesteld.
Goede service!
Frank van Haaren
Via internet deze site gevonden en gecontacteerd, direct goede uitleg en voorwaarden. Ik heb het horloge opgestuurd, als beschreven in het begeleidende voorbeeld. Na ontvangst ben ik gebeld en werd...Via internet deze site gevonden en gecontacteerd, direct goede uitleg en voorwaarden. Ik heb het horloge opgestuurd, als beschreven in het begeleidende voorbeeld. Na ontvangst ben ik gebeld en werd me medegedeeld dat het i.v.m. vakantie iets langer zou duren en of ik daarmee in kon stemmen. Ik was akkoord en heb het horloge zo goed als nieuw terug gekregen. Niks flauwekul van meerprijs zus of zo, gewoon de afgesproken € 35,00 betaald. CHAPEAU voor 123 watch repair, een aanrader voor iedereen.
Dan
Waar de officiële juwelier een offerte gaf van €700,- voor het repareren van mijn Tag Heuer Calibre 16, wist Alex het voor €450 te kunnen doen. Heb mijn horloge per verzekerde post opgestuurd en...Waar de officiële juwelier een offerte gaf van €700,- voor het repareren van mijn Tag Heuer Calibre 16, wist Alex het voor €450 te kunnen doen. Heb mijn horloge per verzekerde post opgestuurd en weer ontvangen. Alex wist al snel mijn vertrouwen te winnen door zijn deskundigheid. Ben erg tevreden over het resultaat. Mocht één van mijn andere horloges ook stuk gaan zal ik zeker Alex weer contacteren.
A.M.Berkhout
Blij met dit bedrijf! Kreeg van mijn man een gouden horloge. Gekocht in Turkey , was ook daar moeilijk aan te komen. In Nederland bij geen enkele juwelier. Dus het ging stuk binnen bij...Blij met dit bedrijf! Kreeg van mijn man een gouden horloge. Gekocht in Turkey , was ook daar moeilijk aan te komen. In Nederland bij geen enkele juwelier. Dus het ging stuk binnen bij het uurwerk. Dit bedrijf kende het merk en heeft het kunnen repareren. Nadat ze hadden uitgelegd wat er aan mangkeerde voor een prijs die mij heel goed aanstond.
Cor van den Helm
Zeer snelle reactie bij aanvraag en goed advies
Roel Kunen
Zeer goede communicatie. Alex heeft voor mij een horloge gemaakt die voor mijn gevoel niet meer te maken was. Ben er heel blij mee!
Zeer betrouwbaar goed werk geleverd makkelijk verzenden en terug gestuurd kosteloos zeer tevreden. Alex bedankt en ga vooral hiermee door voor herhaling vatbaar als ik weer iets moet laten doen....Zeer betrouwbaar goed werk geleverd makkelijk verzenden en terug gestuurd kosteloos zeer tevreden. Alex bedankt en ga vooral hiermee door voor herhaling vatbaar als ik weer iets moet laten doen. En ook replica's te repareren zeer handig