Bossie

1 keer een bestelling geplaatst :) en dat verliep soepel en vlot en de informatie tijdens hun verwerkingsproces was prima. Ook is de website gemakkelijk te vinden en overzichtelijk. Veel (heul veul)... 1 keer een bestelling geplaatst :) en dat verliep soepel en vlot en de informatie tijdens hun verwerkingsproces was prima. Ook is de website gemakkelijk te vinden en overzichtelijk. Veel (heul veul) producten en toch 'easy to find'.

Overzichtelijke website; heel ruime sortering (veel artikelen); goede omschrijving van het product; snelle levering;

Diana

Aan de telefoon duidelijke uitleg, de man nam alle tijd voor me. De adapter was de volgende dag al geleverd. Perfect bedrijf kan niet anders zeggen.

Snelle en correcte levering. Zeer tevreden over de adapter die ik voor mijn Lenovo laptop heb gekocht.

snelle levering

Anthony Muller

Top bedrijf en snelle levering

Snelle levering en afhandeling

john de been

Snelle afhandeling van de bestelling

goed

ga zo door

Dugadijn Eric

Perfecte partner voor aanschaf adapter voor laptop. De adapter was bij andere (web)winkels niet te vinden, bij ViaDennis wel. Ook nog eens in voorraad. Bij een vraag over de procedures kreeg ik een... Perfecte partner voor aanschaf adapter voor laptop. De adapter was bij andere (web)winkels niet te vinden, bij ViaDennis wel. Ook nog eens in voorraad. Bij een vraag over de procedures kreeg ik een kort maar zeer duidelijk antwoord, wat ik erg goed vind.

Sterk gamma en voorraad. Snelle en correcte afhandeling van de order. Voordat de aankoop werd gedaan een bevredigend antwoord gegeven op mijn vraag over de procedure bij eventuele niet-werkende... Sterk gamma en voorraad. Snelle en correcte afhandeling van de order. Voordat de aankoop werd gedaan een bevredigend antwoord gegeven op mijn vraag over de procedure bij eventuele niet-werkende laptop.

Procedure van terugzending misschien duidelijker vermelden op de website.

Snel en ok

Kan goedkoper

Hans Vingerhoets

Is gewoon prima

Prima service, supersnelle levering!

A.van Dijk

Duidelijke productomschrijving waardoor het eenvoudig is om het gewenste artikel te bestellen !

Keurige informatie en een prima aflevering van de bestelde artikelen !

N.V.T