Correcte, nette aflevering

M.Zegers

Mijn ervaring is erg positief. Het product wat ik zocht was snel te vinden via de site, alles was heel overzichtelijk. De bestelling ging makkelijk en het product was binnen de levertijd afgeleverd.... Mijn ervaring is erg positief. Het product wat ik zocht was snel te vinden via de site, alles was heel overzichtelijk. De bestelling ging makkelijk en het product was binnen de levertijd afgeleverd. Het product werkt goed.

De site is erg overzichtelijk. Ik heb zelf niet zo veel verstand van elektronica en wist ook niet precies wat ik nou nodig had. Via de site kan je erg makkelijk vinden wat je zoekt.

Bedankt voor de snelle levering .
Alles is perfect gegaan en mijn computer
Doet het weer prima
Vriendelijke groet .

Fairys Ardhana

Het werkt perfect. Ik hoop dat het durable blijft

Ja, het hielp me watvoor adapter nodig is voor mn laptop. vroeger wist ik niet dat er verschillende adapter is voor elk laptop

misschien een betere website template zodat het nog makkelijker en netter is om te shoppen

Hans Bruggeman

Prima ervaring, was de eerste keer. zal hier beslist nog eens kopen.

Jullie hebben gewoon gedaan wat je belooft hebt, super

Helemaal tevreden.

product was op voorraad en snel geleverd.

Hijmering

Ben zeer tevreden met de website, het gemak met bestellen, en zeker de Prijs van het bestelde artikel.
Dikke 10!!!!!

Zoals ik zei,. Een zeer goede, makkelijke website,!

NIET NODIG.

Lukasmedia

Alles duidelijk, verplichting(en) nagekomen en geen klachten. Uitstekend dus!

Bij het product worden gelijk 100% gerelateerde alternatieven weergegeven waarmee je kunt vergelijken.

Over het zoek, bestel, betaal en lever proces, nee. Verder is de homepage lelijk, echt SEO geoptimaliseerd. Niet meer nodig in 2018.

Lefel

Duidelijke overzichtelijke website.
Ik had snel gevonden wat ik nodig had.
Levering was vervolgens ook geheel correct en snel.

Ondanks de enorme verscheidenheid aan artikelen is dat wat je nodig hebt met de zoekfunctionaliteit snel gevonden.

m v dinther

Snelle en goede levering

nee, het was de eerste keer dat ik iets heb besteld

nee