Werkt goed

Niks

Jarco

Ik heb al meerdere malen adapters nodig gehad en via deze site besteld. ben erg tevreden en de prijzen zijn vergeleken met andere sites heel goed.

uitgebreid assortiment, snelle levering en goede services. kortom een uitstekend bedrijf!

N.V.T.

Nette en vlotte behandeling en prijs is goed ook het bestellen is goed te doen.

Dat ze makkelijk een bij passend product aanbieden

Kan bijna niet beter

Adapter heeft 1 x zijn werk gedaan en daar bleef het dan ook bij. Eerste en meteen laatste bestelling!

Reactie 123Adapter.nl:

Beste klant, het is erg vervelend dat de geleverde adapter niet naar behoren heeft gefunctioneerd. Wij hebben u direct een nieuwe adapter aangeboden, hier wilde u geen gebruik van maken.
Ook...
Ook hebben wij aangeboden om de defecte adapter bij u op te halen en het aankoopbedrag te retourneren. Het bleek echter niet mogelijk om op een werkdag een afspraak met u te maken voor het laten ophalen.
Vervolgens wilden wij de retourzending ook wel vanaf een andere locatie ophalen of u de kosten van een retourzending vergoeden. Hier hebben wij geen reactie meer op mogen ontvangen, maar het aanbod staat nog steeds open.
Graag willen wij dit voor u oplossen.
Hartelijke groet,
Team 123adapter.nl

Een tijd geleden voor de eerste keer bij 123Adapter.nl besteld omdat mijn Acer adapter het niet meer deed. Heb geen slecht woord over voor dit bedrijf.

- Goed product.
- Werkt naar behoren.

Reactie 123Adapter.nl:

Bedankt voor uw review namens het hele team 123Adapter.

Over het algemeen een goede ervaring

Snelle levering, goede prijs, netjes ingepakt.

Ik werd er helaas niet duidelijk op geattendeerd dat ik er geen netstroomkabel erbij zou krijgen. Hierdoor had ik het niet aangegeven bij mijn bestelling dat ik er een netstroomkabel bij wilde,... Ik werd er helaas niet duidelijk op geattendeerd dat ik er geen netstroomkabel erbij zou krijgen. Hierdoor had ik het niet aangegeven bij mijn bestelling dat ik er een netstroomkabel bij wilde, terwijl ik die wel nodig had.

(Bewerkt)

Artikel weliswaar later ontvangen dan eerst aangegeven op de website, maar goed opgelost qua communicatie.

Goede beschrijving

Levertijden actueler houden.

Duidelijke website, makkelijk te vinden wat ik nodig heb.
Zeer snelle en nette levering. Bedankt!

Duidelijke website

Kees Bel

Heel goed!

Snelheid en prijs

neen

Ger

Snel geleverd, goed verpakt. Volgende leer were!

Zie boven