Naomi Soer

Goede ervaring mee.

Bellen na zoeken en binnen een paar gevoelsmatige tellen hooguit een minuut wat het probleem was en belangrijker voor mij de oplossing. Volgende dag product al in huis.

Snelheid om probleem te analyseren en op te lossen.

Kan denk ik niet beter.

Jan Spanings

Duidelijke zoekwijze en overzichtelijk

Daniëlle

Goede info en snel geleverd. Daardoor werkt mijn laptop weer als een zonnetje.

Je kunt heel snel vinden wat je zoekt.

Snelle levering, goede en goedkope adapter!

Goedkoop

Ilias

Deskundig en klantvriendelijk was de medewerker aan de telefoon.

Goede prijs en 1 jaar garantie.

Goede website, snelle service.

Snelle service en de producteigenschappen zijn zeer uitgebreid. Dat is wel handig bij het kopen van laptopadapters.

Geen.

Jennifer

Laptop oplader besteld. Er stond original oplader, dit was ook te zien op het plaatje. Degene die ik thuis gestuurd kreeg was een compleet andere, en hele zware grote. Had juist de duurdere... Laptop oplader besteld. Er stond original oplader, dit was ook te zien op het plaatje. Degene die ik thuis gestuurd kreeg was een compleet andere, en hele zware grote. Had juist de duurdere originele besteld omdat die een klein en licht blok had..

Wel snelle levering

Beter op je site zetten wat je nou echt verkoopt. Dit is zeker nirt de originele.

Tara

Duidelijke site met goede informatie over de producten. Ook begrijpelijk voor mensen zonder ICT achtergrond. Bestellen gaat makkelijk en snel en ik had het product snel in huis. Fijne service! Zou... Duidelijke site met goede informatie over de producten. Ook begrijpelijk voor mensen zonder ICT achtergrond. Bestellen gaat makkelijk en snel en ik had het product snel in huis. Fijne service! Zou hier zeker weer bestellen.

Snelle service en duidelijk allemaal.

Nee ze doen het goed!

Joris

Ik had snel een adapter nodig ter vervanging van een kapotte. Een snelle Google search bracht mij direct naar de juiste pagina waar ik kon kiezen uit drie passende producten. Dit vond ik aangenamer... Ik had snel een adapter nodig ter vervanging van een kapotte. Een snelle Google search bracht mij direct naar de juiste pagina waar ik kon kiezen uit drie passende producten. Dit vond ik aangenamer dan direct een product voorgeschoteld te krijgen waarna je zelf nog naar alternatieven moet zoeken. Adapter was goed verpakt snel geleverd (zoals aangegeven ). Ik ben zeer tevreden

Top service! Site heel duidelijk qua specificaties van adapters wat het makkelijk maakt om de juiste adapter voor je apparaat te vinden. Keuze tussen "a-merken" en "b-merken" wat ook voor de klant... Top service! Site heel duidelijk qua specificaties van adapters wat het makkelijk maakt om de juiste adapter voor je apparaat te vinden. Keuze tussen "a-merken" en "b-merken" wat ook voor de klant met de kleine portemonnee handig is. Bovendien de goedkoopste leverancier met zo'n korte levertijd (wat belangrijk is als je adapter kapot.gaat en je vlug een vervangende nodig hebt voor je studie)

Nog duidelijkere foto's van producten, zo bleek mijn "premium-adapter" gewoon een origineel product. Wat uiteindelijk een welkome verrassing was, maar toch.