Ik had snel een nieuwe adapter nodig. Besteld en de volgende ochtend al in huis. Super!

De snelle levering.

Gijs Donze

Een laptopaccu besteld. In 'no time' bezorgd. Complimenten.

Misschien wel het belangrijkste; communicatie. Bestelgemak was ook in orde.
Snelle levering, kon volgen waar het pakketje volgt.
Overzichtelijke en duidelijke website,
Ga zo...
Misschien wel het belangrijkste; communicatie. Bestelgemak was ook in orde.
Snelle levering, kon volgen waar het pakketje volgt.
Overzichtelijke en duidelijke website,
Ga zo door!

Mijn accu was helaas na 1 week kapot.. ik denk niet dat het per direct iets met jullie te maken heeft, maar aan mijn eigen laptop. Maar het geeft me een indirect / onbewust en onzeker gevoel. Mijn accu was helaas na 1 week kapot.. ik denk niet dat het per direct iets met jullie te maken heeft, maar aan mijn eigen laptop. Maar het geeft me een indirect / onbewust en onzeker gevoel.
Voor de rest niks op aan te merken.

Duidelijk. Heb geen verstand van laptops. Hier lukte mij het redelijk om zelf uit te komen.

Duidelijke product omschrijving.

Was niet de volgende dag in huis.

ronald boes

Mijn adapter-lader voor een Asus-notebook was stuk. Bij mij thuis in Gistel/ België wachtte ik 1 maand op levering en er werd dan nogmaals 1 maand aan toegevoegd, waarop ik mijn bestelling... Mijn adapter-lader voor een Asus-notebook was stuk. Bij mij thuis in Gistel/ België wachtte ik 1 maand op levering en er werd dan nogmaals 1 maand aan toegevoegd, waarop ik mijn bestelling annuleerde. Ik zocht op internet en vond de Website van Via Dennis waar ik de vraag stelde of de bewuste lader beschikbaar was, wat de prijs was en de leveringstermijn.
Nog dezelfde dag kreeg ik de gevraagde informatie waarop ik de betaling uitvoerde. Nog dezelfde avond ( vrijdag ) kreeg ik een bericht van de transporteur. De maandag werd de lader bij mij thuis gebracht.
Dit model paste precies en was met verzendingskosten nog 15 euro goedkoper dan bij mijn huisleverancier !

ZEER VLUG antwoord op mijn vraag.
En ook PRECIEZE informatie !
Vlugge levering.
Gunstige prijs.

Tracking van het pakket niet erg gedetailleerd !
Spijtig dat verzendingskosten NIET inbegrepen zijn !

Ondanks de beschrijving op de website voor een adapter voor een bepaalde laptop bleek de adapter onbruikbaar te zijn. Terug gestuurd. Kostte weer bijna €7. Kreeg alleen geld voor adapter terug.... Ondanks de beschrijving op de website voor een adapter voor een bepaalde laptop bleek de adapter onbruikbaar te zijn. Terug gestuurd. Kostte weer bijna €7. Kreeg alleen geld voor adapter terug. Teleurgesteld....

Veel producten te koop

Nee.

Bestelling geplaatst.
Adapter kwam goed verzorgd aan

Goed, behalve leveringsafspraken

snel geleverd

voor GLS: zonder aankondiging vooraf bij "een buur", waarvan de naam mij onbekend was, geleverd. Ben dan zelf gaan vragen wie "x" heette.

Niet voor publicatie: Feedback is intern bedoeld

(Erg) goed.

(1) Ik moest een account aanmaken, terwijl ik de verwachting had dat ik de gegevens kon gebruiken van 123inkt.nl

(2) Ik wordt hier gedwongen om een mening te geven over...

(2) Ik wordt hier gedwongen om een mening te geven over Klantvriendelijkheid en Aftersales, terwijl ik met beide geen ervaring heb. Optie 'Nvt.' of 'Niet nodig geweest' ontbreekt !

Duidelijke website.

Website

Levertijd

jos vandenputte

Heel goed en betrouwbaar in formatie op website goed en gemakkelijk kues te maken

goede verpakking

ga zo door