Product oogt erg cheapy, hopelijk gaat het nog even mee. Best veel betaald voor zo’n namaak afstandsbediening waarvan de knoppen flink uitsteken, ook nog.

Goede levering

Communicatie

Zandvliet

Snelleverbaar

Jan Smid

Prima, snel en efficiënt.
Prima, snel en efficiënt.
Ik heb om overleg gevraagd voor de juiste afstandsbediening. Want die van mij is speciaal. Maar op beide vragen kwam helaas geen reactie. Dus maar besteld. En inderdaad de verkeerde.

Snel en retour zonder probleem

Chr Bouws

Teleurgesteld in het geleverde product

Vlotte toezending product

C

Teleurgesteld dat het helemaal geen philips afstandsbediening betreft, gewoon een goedkope Chinese versie. Als ik dit had geweten had ik hem zelf wel uit China besteld..

Snel bezorgd

vdVeer

Snel geleverd, fijne communicatie, TOP!

betrouwbaarheid

Particulier

Afstandsbediening netjes geleverd ,maar tot op heden niet in gebruik, omdat het niet werkt, kan ook komen door summiere gebruiks aanwijzing, er zou een retour enveloppe toegestuurd komen, maar tot... Afstandsbediening netjes geleverd ,maar tot op heden niet in gebruik, omdat het niet werkt, kan ook komen door summiere gebruiks aanwijzing, er zou een retour enveloppe toegestuurd komen, maar tot op heden niets ontvangen.

Snel gestuurd

n.v.t.

Klantvriendelijk, snelle bezorging (niet noodzakelijk maar wel prettig)

zie hierboven

Kramers

Snelle aflevering en goede informatie hierover

particulier

Snel en goed

duidelijk wat het product wel en niet kan