Eerste keer snel bezorgd maar het werkte niet eens
Nico
Slecht, verkeerde afstandsbediening besteld, geen telefoonnummer van 123afstandbediening om vragen te stellen. Dus in mail gevraagd welke ik dan wel moet hebben en retour label gevraagd. Ret. Label...Slecht, verkeerde afstandsbediening besteld, geen telefoonnummer van 123afstandbediening om vragen te stellen. Dus in mail gevraagd welke ik dan wel moet hebben en retour label gevraagd. Ret. Label gehad antwoord op mijn vraag niet.. irritant als je NIET kunt bellen!
Gewoon snel geleverd
levertijd en prijs
Nico
Grote keuze
harry
Verkeerd geleverde afstandbediening
Andries
Altijd goede spullen van ze ontvangen, die ook goed werken.
Communicatie
Kees Huisman
Afstandbediening besteld en betaald, zou uiterlijk dinsdag bezorgd worden. Op vrijdag nog niets, een mail gestuurd en ik krijg als antwoord: Zending manco, bedrag wordt gecrediteerd. Nu zondag, nog...Afstandbediening besteld en betaald, zou uiterlijk dinsdag bezorgd worden. Op vrijdag nog niets, een mail gestuurd en ik krijg als antwoord: Zending manco, bedrag wordt gecrediteerd. Nu zondag, nog geen geld gezien. Het minst hadden ze kunnen zeggen, neem deze of deze afstandbediening, dus klantwaarde nul
weet ik niet
Aron
Prima, alleen geen batterij ontvangen (die ik wel had besteld)