Hans

De afstandsbediening kwam na 5 dagen ipv volgende dag

De afstandsbediening werkt perfect

Bernard van zeelt

(Bewerkt)

Ik heb een tv afstandbediening besteld en bij ontvangst al niet te werken, ik heb het apparaat terug gestuurd en zij hebben beloofd per e-mail het aankoopbedrag terug te storten, inmiddels is het... Ik heb een tv afstandbediening besteld en bij ontvangst al niet te werken, ik heb het apparaat terug gestuurd en zij hebben beloofd per e-mail het aankoopbedrag terug te storten, inmiddels is het gebeurd.

Correct

Maxneth BV

Prima service

correcte levering en afhandeling van klachten

Ton van Schaik

Slecht

wordt niet gereageerd op mail

fred

Het duurt vele weken om een afstandsbediening in huis te krijgen en al je hem in huis hebt werkt ie niet.

Het zou een stuk makkelijker zijn als dit bedrijf een tel.nr. zou hebben.

na vele mailtjes toch geld terug gekregen.

Rien van Ast

Ik had een afstandsbediening (AB) gekocht voor de tv. Dit type bleek niet meer leverbaar en ik kreeg een vervangend exemplaar. Helaas werkte dat toch niet goed op onze tv. Zonder verdere discussie... Ik had een afstandsbediening (AB) gekocht voor de tv. Dit type bleek niet meer leverbaar en ik kreeg een vervangend exemplaar. Helaas werkte dat toch niet goed op onze tv. Zonder verdere discussie mochten we het terugsturen, op hun kosten en kregen we ons geld terug. Aan hun service kunnen veel bedrijven een voorbeeld nemen. Compliment! Zo hoor je met klanten om te gaan.

Echte service als het nodig is.

lfhaverman

Zeer slecht!!! Ik heb tot nu toe minimaal gedurende twee weken ongeveer 10 mqaal met uw telefoonnummer gebeld en krijg dah steeds te horen dat er op dit moment niemand de telefoon kan beantwoorden... Zeer slecht!!! Ik heb tot nu toe minimaal gedurende twee weken ongeveer 10 mqaal met uw telefoonnummer gebeld en krijg dah steeds te horen dat er op dit moment niemand de telefoon kan beantwoorden Ik word ook niet,hoewel ik dat te kennen geef, niet teruggebeld,hetgeen ik zeer onbeschft vind.
Ik heb niet de juiste afstandsbediening ontvangen.Op uw website zag ik twee afstandsvedieningen Ik wil gaarne van u het toestel van u ontvangen dat links op de site staat. Bijbetaling vormt geen probleem

mij niet bekend,gezien het gebrek aan een reactie uwerzijds
Ikverwacht nu een onmiddellijke reactie,zodat mijn beoordeling over uw klantvriendelijkheid zal verbeteren MHG Lout Haverman

Reactie 123afstandsbediening.nl:

Beste heer Haverman,
Vervelend dat u niet tevreden bent met onze service.
U geeft aan dat u getracht heeft telefonisch contact op te nemen met ons.
Zoals tevens aangegeven op de website,...
Beste heer Haverman,
Vervelend dat u niet tevreden bent met onze service.
U geeft aan dat u getracht heeft telefonisch contact op te nemen met ons.
Zoals tevens aangegeven op de website, zijn wij louter via de mail bereikbaar.
Op uw mails krijgt u binnen 24 uur een antwoord.
Voor vragen kunt u ons mailen naar: info@123afstandsbediening.nl
123afstandsbediening

R. Vilé

Niet het juiste bestelde artikel ontvangen en met deze kan ik niks. Vele berichten gestuurd, maar tot nu toe niet gelukt of een positieve reactie terug ontvangen!! Niet blij dus met deze 1e... Niet het juiste bestelde artikel ontvangen en met deze kan ik niks. Vele berichten gestuurd, maar tot nu toe niet gelukt of een positieve reactie terug ontvangen!! Niet blij dus met deze 1e erbaring met jullie!

Nog niet ontdekt helaas.

Reactie 123afstandsbediening.nl:

Beste Roos,
Hartelijk dank voor uw review en vervelend dat u
een negatieve ervaring heeft met ons bedrijf.
Er is vele malen heen en weer gemaild tussen u en ons.
Zoals uitgelegd in...
Beste Roos,
Hartelijk dank voor uw review en vervelend dat u
een negatieve ervaring heeft met ons bedrijf.
Er is vele malen heen en weer gemaild tussen u en ons.
Zoals uitgelegd in onze mails hebben wij helaas de gewenste afstandsbediening
niet voor uw televisie omdat het een dermate oud model betreft. Wel hebben wij
een functioneel volledige gelijkwaardige afstandsbediening, maar hiermee ging u
niet akkoord waarna wij u het aankoopbedrag hebben gecrediteerd.
Voor vragen of opmerkingen kunt u ons mailen naar info@123afstandsbediening.nl

hissink