Ron Koenraads

Ik heb niets ontvangen meerdere mails gestuurd maar is nog geen oplossing aangeboden. Bij Post NL aangeklopt deze geeft aan dat alleen de verzender kan reclameren.

Niet afgeleverd zit al meer dan een week in de wacht.

jannie

Ik had de afstandsbediening erg snel in de bus.... fijn...alleen hij werkt erg traag en soms helemaal niet....

zie boven

Huijerjans

Per internet besteld,en bevestiging dat bestelling wordt geleverd

Goed contact,goede levering

Lenie

Goede afstandsbedieningen

Rw

Zocht en vond specifieke ab met Bluetooth.

Goede prijs en zeer redelijke verzendkosten.

Christa

Goede en snelle service

Extreem snel geleverd en goede instructies. Verder vond ik het ook fijn dat de bestelde afstandsbediening een stuk kleiner was dan het origineel: veel handzamer.

Leenen

Beloven wat ze zeggen

particulier

Alles vlot verlopen

goede prijs vaar deze afstansbediening

peter

Ervaring poeeh ik bestel ik betaal en ik krijg het toegestuurd ging allemaal correct dus GOED!!!

snelheid

Raj

Ik was eerst huiverig om bij dit bedrijf te bestellen maar toch gedaan. Zij hebben het op tijd verstuurd maar er was een vertraging van 1 dag veroorzaakt door PostNL. Toen de A.B binnen was en... Ik was eerst huiverig om bij dit bedrijf te bestellen maar toch gedaan. Zij hebben het op tijd verstuurd maar er was een vertraging van 1 dag veroorzaakt door PostNL. Toen de A.B binnen was en baterijen in gedaan had werkte het meteen. Dus als je A.B's nodig hebt dan kan je met een gerust hart bij 123afstandsbediening.nl bestellen.

Afstandsbediening werkt geweldig. Goede afhandeling.