Vriesco

Knuppel

Snelle en correcte levering

Yvil

Dikke prima

veel keus en snelle levering

Sneller levering

J van den Oosterkamp

Weer een bedrijf wat zegt vandaag besteld , morgen geleverd ,helaas was niet zo. kwam 3 dagen later . als je het niet kunt waarmaken zeg het dan ook niet

geen bijzonderheden

S

Onvertrouwbaar je krijgt niet wat jij besteld . afbeelding op internet site van afstandsbediening anders en je krijgt niet zelfde . Nooit meer

Rob Meijer

Mijn bestelde afstandsbediening werkt binnen anderhalf jaar niet meer. Op mijn emails wordt snel gereageerd, maar men is niet bereidt tot reparatie of vervanging.
De garantieperiode is zo men...
De garantieperiode is zo men zegt, verlopen. Vreemd dat een afstandsbediening zo snel al niet meer werkt. Zegt iets over de kwaliteit van het product en vervolgens de service van deze webshop.

Snelle bezorging van product. Reageren snel op emails.

mullin

Je koopt een afstandsbediening, die zogenaamd goed is voor je tv, maar dan werken er knoppen niet. Jammer

snelle levering

Siem

Na 10 jaar had onze afstandsbediening voor de Panasonic Vierra het opgegeven. Via 123afstandsbediening een vervangend model gevonden en kon kiezen tussen duur origineel en betaalbaar alternatief. De... Na 10 jaar had onze afstandsbediening voor de Panasonic Vierra het opgegeven. Via 123afstandsbediening een vervangend model gevonden en kon kiezen tussen duur origineel en betaalbaar alternatief. De keuze was simpel, alternatief was een kwart van de prijs en ik merk tot nu toe niets van enig kwaliteitsverschil.
Superblij

Snelle levering en goed verpakt in bubbelenvelope dus hoefde niet thuis te blijven

Willem

Verkeerde item geleverd gekregen wil graag t veschil in prijs terug betaald krijgen heb de klantenservice al gemaild maar geen reactie

Het verkeerde item werkt ook!