Wat een topbedrijf ze bestaan dus nog wel. ik had een kleur besteld en dacht dat het de goede was, maar ik werd gebeld door de dame van dat bedrijf en ze zei volgens mij is dat niet goed omdat het...Wat een topbedrijf ze bestaan dus nog wel. ik had een kleur besteld en dacht dat het de goede was, maar ik werd gebeld door de dame van dat bedrijf en ze zei volgens mij is dat niet goed omdat het een kleur betrof van een auto 1955, en via chassisnummer heb ik nu de juiste kleur, dat is nu pas echte service alsnog heel erg bedankt
JC van der Linden
Prima kwaliteit
Robert Landman
De binder van de lak ontbrak/of te weinig - is opgelost door 123 en lakstift weer opnieuw ontvangen
Edwin Visser
René Frencken
Fred Heijmans
Uitstekende service! Ik kon in eerste instantie niet de juiste kleur vinden voor mijn auto. Na een foto van de sticker op de deurstojl te hebben gemaild, kreek ik een link toegezonden met de juiste...Uitstekende service! Ik kon in eerste instantie niet de juiste kleur vinden voor mijn auto. Na een foto van de sticker op de deurstojl te hebben gemaild, kreek ik een link toegezonden met de juiste kleur. Samen met de blanke lak, alles de volgende dag al in huis. Super tevreden!!