Prima service snelle verzending en goede producten.
Bart Meijer
Geen centje pijn!
Zeer goed
Jc Aarts
2 lakstiften bestelt. Blanke lak was te dik,werd gratis een nieuwe verzonden. Gewone lak was prima.
R de g
Prima service en ook snel
Willem Cazander
Ervaringen zijn goed, wordt alleen best prijzig als je als je het gaat doen zoals hun zeggen hoe het zou moeten. Ik doel dan op lakstift (de kleur) maar dan miet er ook nog aflak bij, tja dan is...Ervaringen zijn goed, wordt alleen best prijzig als je als je het gaat doen zoals hun zeggen hoe het zou moeten. Ik doel dan op lakstift (de kleur) maar dan miet er ook nog aflak bij, tja dan is het aantrekkelijke er wel af qua prijs.
Mark
Abc
Super alles was makkelijk te vinden en kwam snel binnen
p den hartog
j.Green
Eerste keer besteld iets van dit firma,alles loopt redelijk supple.er was een probleem met post nl pacel service.in plaats van product delivered naar huis ik moeten ophal mijn zel van een post nl...Eerste keer besteld iets van dit firma,alles loopt redelijk supple.er was een probleem met post nl pacel service.in plaats van product delivered naar huis ik moeten ophal mijn zel van een post nl pick-up point.