Makkelijk bestellen, snel geleverd, supernetjes verpakt. Kleurpen punt is vrij hard materiaal, maar werkt wel precies. Kleur wijkt zichtbaar af helaas, maar prijs is de moeite waard om een keer te...Makkelijk bestellen, snel geleverd, supernetjes verpakt. Kleurpen punt is vrij hard materiaal, maar werkt wel precies. Kleur wijkt zichtbaar af helaas, maar prijs is de moeite waard om een keer te proberen
SG
Prima!
Gerard Mak
Perfecte kleur geleverd. Electric Red. Onmiddellijk gebruikt en de auto is weer zo goed als nieuw. Alle plekjes en 'pitjes' weggewerkt. Snelle levering.
Frits Roelse
Snelle en correcte aflevering van het bestelde product.
Pat
Makkelijk om juiste kleur te vinden. En die is exact zoals de originele kleur. Perfect. Snelle levering.
Rien
Goed advies vooraf en snelle levering
that70sman
Zeer snelle en correcte levering. Ik werd serieus genomen en een defecte spuitbus werd binnen een paar dagen kosteloos vervangen. De volgende keer hoef ik niet naar een leverancier te zoeken. Mij...Zeer snelle en correcte levering. Ik werd serieus genomen en een defecte spuitbus werd binnen een paar dagen kosteloos vervangen. De volgende keer hoef ik niet naar een leverancier te zoeken. Mij win je met aanbod, info, levering en service. Daarbij is correct en vriendelijk te woord worden gestaan een pre.