hans

Snelle levering van prima lak

Frank Verbaendert

Ik heb bij jullie autolak besteld en 2 dagen later had ik de autolak al in mijn brievenbus waarvoor dank en doe zo verder. Groetjes Frank

Peet

Goed en snel, product voldoet aan de verwachting

Peter K

Duidelijke route naar de juiste autolak met bijbehorende artikelen. Bestelling is goed te volgen en werd vlot afgeleverd.

Richard jaeggi

Goede service en snelle levering

Hottfix

Spuitbus op kleur besteld met kleurcode, Heerlijk dat dit kan en dat je geen liters hoeft te bestellen en zo met spuitbus kan verwerken , heb een bumper gespoten in kleur en blanke lak. Beter om 2k... Spuitbus op kleur besteld met kleurcode, Heerlijk dat dit kan en dat je geen liters hoeft te bestellen en zo met spuitbus kan verwerken , heb een bumper gespoten in kleur en blanke lak. Beter om 2k te gebruiken volgende keer als blanke lak. spuitbus is met een dag of 2 binnen. Prima service. Kleur kwam mooi overeen met de orginele kleur. Hierbij moet je soms ook wel wat geluk hebben ivm verkleuring oude lak. top thanks!

p

Een woord top goede service en kwaliteit

Thee

De website ziet er vrij simpel uit, maar zeer goede ervaring qua bestellen en leveren van de producten.

Toon van den Broek

Niet zo best, ik heb een lakstift besteld (pepperdust) opel maar ik krijg de verkeerde, ik hoorde daarna van jullie dat er nog
een andere pepperdust is, dit kost mij €16,90 en ik heb er niets...
een andere pepperdust is, dit kost mij €16,90 en ik heb er niets aan.

rj de vries

Goede klanten service en supersnel geleverd.
top!!!