De aangekochte lakkleur komt niet overeen met de werkelijke lakkleur van mijn auto. Het is geen originele merklak.
Ed
Overzichtelijke website en snelle correcte levering
Zwarte lak
Lak is erg dik en ‘stroperig’. Had graag wat informatie ontvangen hoe ik de lak het best kan aanbrengen
Ton
Kleur komt net niet perfect overeen. Kan echter niet beoordelen of dat aan het kleurnummer van de fabrikant ligt of aan het mengsel van jullie. Verder dik tevreden!
alias
Elders moeilijk vindbare kleur op code eenvoudig besteld
Blankestijn
Klanttevredenheid kan ik niet beoordelen aangezien het een online bestelling was.
Bert
Gewoon prima
Zeer snelle levering !!!
RobE
Snelle levering, redelijke prijs.
John.
Zeer snelle levering. Alleen leveren op een ander adres dan factuuradres wilde maar niet lukken vanwege een BTW nummer die i k als particulier niet heb. Dus op mijn werk leveren lukte...Zeer snelle levering. Alleen leveren op een ander adres dan factuuradres wilde maar niet lukken vanwege een BTW nummer die i k als particulier niet heb. Dus op mijn werk leveren lukte niet. Verder snelle levering van een heel goed product in de juiste kleur.