Joop Beyer

Gewoon perfect, en snelle levering.

Frits

Heb een spuitbus met autolak op kleur besteld, maar werd er volgens mij niet op geattendeerd dat er ook nog blanke lak overheen moet. Kan ook zijn dat ik het zelf over het hooft heb gezien.

Ricardo

Hartstikke goed.
De website was zeer toegankelijk om de juiste kleur voor de lakstift te kiezen die ik nodig had.
Verzending en ontvangst binnen 1 dag.
Kleur matcht 100% met de lak...
Hartstikke goed.
Verzending en ontvangst binnen 1 dag.
Kleur matcht 100% met de lak van de auto, top!

Kuba

Lak besteld, online, en ontvangen

MCF MATHIJSSEN

Bij het bestelde product mis ik de handleiding (met welke stof moet de ondergrond gereinigd worden?)
Droogtijd van de eerste lak voordat de blanke lak aangebracht mag worden (lijkt me belangrijk).
Voor het overige geen bijzonderheden.

Gideon

Erg goede service. Ik had bij mijn bestelling per ongeluk een verkeerd huisnummer ingevoerd en de bestelling was hier dan ook afgeleverd(en door de ontvanger teruggestuurd). Ondanks het feit dat het... Erg goede service. Ik had bij mijn bestelling per ongeluk een verkeerd huisnummer ingevoerd en de bestelling was hier dan ook afgeleverd(en door de ontvanger teruggestuurd). Ondanks het feit dat het mijn eigen fout was toch alsnog de bestelling zonder extra kosten naar mijn eigen adres gestuurd. Ook hebben ze mij erg vriendelijk te woord gestaan en antwoordden ze erg snel!

Ad

Prima ga zo door, alleen jammer dat men de juiste kleur niet zichtbaar ziet op de spuitbus.

Danny

Prima service en goede producten

Marcel

De eerste maal dat ik van 123autolakken gebruik maak. Via de gevonden kleur van mijn auto was het bestellen van lakstift en blanke lak kinderspel. De vlotheid van leveren was prima.

k draaijer

Snelle levering en product die geleverd is ,is goed