R.L. Persijn

Dit was voor mij de eerste ervaring met dit bedrijf. En deze ervaring was héél goed. De bestelling werd adequaat en snel uitgevoerd. Chapeau

riik ,brugghemans

Voor bmw motor verf beste 689 (rood) er werd een afwerkingstift bijgeleverd maar deze bevat een zliverkleur
ik kan niet begrijpen wat ik met zilveren afwerkverf mijn rode verf op punt kan krijgen

Reactie 123autolakken.nl:

Beste,
Bedankt voor uw reactie via de Feedback, u heeft bij ons een meer lagen systeem lak besteld.
Beste,
Dit beteken dat de zilverkleur de grondlaag is (laag 1) en de rode kleur de afwerk kleur is (laag 2) zoals vermeld op de lak stiften.
Het geheel zou u nog wel moeten afwerken met een blanke lak.
Succes met het bijwerken van uw motor.
123Autolakken
Jeroen van der Giesen

Andre A A Schaafsma

Snelle en vlotte levering

van den heuvel

Goede uit leg over de producten die geleverd zijn

De Rouck D.

Via het net gevonden

Goede communicatie i.v.m. levertijd. Product netjes aangekomen zonder schade en zoals beloofd.

Poep

Vorige week verf besteld. Nog niks binnen gekregen of een melding gekregen dat het langer duurt. Dus ik wacht nog geduldig af

Halu

Prima bedrijf, ruim assortiment en duidelijke webbsite en een goed verpakte en vlotte levering.👌

Eb

In een woord geweldig

KP

Jammer genoeg is het resultaat met het bestelde product niet wat ik ervan verwachtte, want de lak herstellen geeft absoluut geen mooi resultaat.