Michel

Goedkoop, website overzichtelijk, duidelijke en snelle levering. Gewoon erg goed.

Duidelijk wat je koop en snelle levering

D. Veldkamp

Qi ontvanger: gisteren besteld, vandaag ontvangen, werkt perfect!!!

Ik heb al meerdere smartphone- en tablethoesjes bij dit bedrijf gekocht en nu dus een qi ontvanger. Het product werd op de website duidelijk omschreven en het werkt uitstekend. Tussen bestelling en... Ik heb al meerdere smartphone- en tablethoesjes bij dit bedrijf gekocht en nu dus een qi ontvanger. Het product werd op de website duidelijk omschreven en het werkt uitstekend. Tussen bestelling en levering (gratis) zaten nog niet eens 24 uur. TOP!

Rene Scholten

Lekkere snelle bezorging

Gewoon doen wat beloofd wordt

Een eerlijke en snelle firma.

Binnen één dag heb je het bestelde product in huis.

Xandra

Ik koop een ligtpad a5 en kreeg een a3 dus ben niet bepaald te spreken over jullie

speedy

De levertermijn is niet OK
Simpele producten - armband voor gsm en oortjes
De levertermijn is niet OK
Simpele producten - armband voor gsm en oortjes
beloven om dag +2 te leveren en het duurt meer dan een week, weet je achteraf pas -misschien zijn we teveel gewoon

neen

Prima, easy, conform verwachting

eenvoudig en duidelijk

Bral Christiaan

Gemakkelijk, goedkoop en voldoende keuze

veel keuze en niet duur

Gemakkelijk te bestellen, wel een kleine week levertijd

website

De smul Corinne

Verrassend omdat de communicatie in het Frans plaatsvond. Men komt ook niet aan huis leveren maar direct in het afhaalpunt. Ik betaalde 4 euro voor snelle levering, is leveren na 3 dagen snel?

Gemakkelijke bestelmethode